Η Ιστορία Μας

Design. Develop. Produce.

Από την ίδρυση της το 1994, η BNeF Benefit Hellas Α.Ε. σχεδιάζει, αναπτύσσει, παράγει και διανέμει καλλυντικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσθέτουν αξία στην καθημερινότητα που επιτάσσει ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Στη BNeF δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το καλύτερο.

Η BNeF Benefit Hellas Α.Ε. είναι μια ελληνική παραγωγική εταιρία που ιδρύθηκε το 1994 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των φυσικών καλλυντικών και των παραφαρμακευτικών, αναπτύσσοντας, παράγοντας και διανέμοντας υψηλής ποιότητας προϊόντα για το δέρμα. Αναζητεί την τελειότητα και την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα των οργανικών λειτουργιών της, από την έρευνα & ανάπτυξη και την παραγωγική διαδικασία, έως την ποιότητα και την υπηρεσία στο κοινό, καινοτόμων, αποτελεσματικών και ασφαλών καλλυντικών και δερματολογικών προϊόντων.

Βασική αρχή της BNeF είναι η επιμονή στην ανάπτυξη κορυφαίων ποιοτικά αλλά και αισθητικά προϊόντων, τα οποία προσθέτουν αξία στην καθημερινή ζωή των σύγχρονων ανθρώπων. Υπηρετώντας την ομορφιά, την προσωπική υγιεινή και την ευεξία του ανθρώπινου σώματος, η BNeF παράγει προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον και πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι δίχως εκπτώσεις επιλογές μας σε πρώτες ύλες, συσκευασίες και τελικού προϊόντος εξασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των
προϊόντων μας.

mfree™ | Φυτικά Εντομοαπωθητικά

Το mfree™ είναι το όνομα που εμπιστεύονται πάνω από 1.000.000 καταναλωτές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό από το 1994. Συστήθηκαν στην αγορά ως το πρώτο φυτικό εντομοαπωθητικό και αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή.

Τα εντομοαπωθητικά και αντιφθειρικά mfree™ προσφέρουν φυσική, αποτελεσματική προστασία και καταπολέμηση των ενοχλητικών εντόμων και γίνονται ο καλύτερος σύμμαχος για όλη την οικογένεια. Με ειδικές συνθέσεις που βασίζονται σε φυτικά έλαια χωρίς τη χρήση συντηρητικών parabens ή χημικών και τοξικών δραστικών ουσιών, με συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον και με γνώμονα την πιστότητα στις αξίες της εταιρίας, τα προϊόντα mfree™ αποτελούν μια ασφαλή και αποτελεσματική ασπίδα προστασίας ενάντια στα κουνούπια και τις ψείρες.

Scroll to Top