Αντιφθειρικά

mfreeTM Lice Spray Απώθησης

Προληπτική λοσιόν απώθησης φθειρών

Φυσική απωθητική λοσιόν για τα μαλλιά που προλαμβάνει και απωθεί τις ψείρες, ιδανική για την καθημερινή προστασία από πιθανή μόλυνση. Βασίζεται στο έλαιο λεμονοευκαλύπτου που παρέχει αποτελεσματική προστασία για πολλές ώρες, δημιουργώντας ένα ακατάλληλο και ανεπιθύμητο περιβάλλον για τις ψείρες. Χωρίς PARABENS, χημικά βιοκτόνα ή άλλα επιβλαβή παρασιτοκτόνα. Με σύνθεση που δε βαραίνει τα μαλλιά και ευχάριστο άρωμα λουλουδιών.

ΧΡΗΣΗ: Ψεκάστε στα μαλλιά από απόσταση 20-30 εκατοστών, σαν κολόνια.

MFLICEX_BNF_7938_HQ_056_XEFONT

mfreeTM Licex Σαμπουάν Προστασίας

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης που καθαρίζει, ενυδατώνει και προστατεύει

Αποκτήστε καθαρά και υγιή μαλλιά καθημερινά με το Protection Shampoo του mfreeΤΜ Lice. Καθαρίζει απαλά τα μαλλιά ενώ τα ενυδατώνει και τα προστατεύει. Με έλαια λεμονοευκαλύπτου και tea tree που βοηθούν στην αποτροπή της προσκόλλησης των κονίδων στα μαλλιά. Ιδανικό για να αντικαταστήσετε το κοινό σας σαμπουάν κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών, με ευχάριστο άρωμα περγαμόντο. Συνδυάστε το mfreeΤΜ Lice Protection Shampoo με το mfreeΤΜ Lice Protection Conditioner για απαλά και ευκολοχτένιστα μαλλιά και το mfreeΤΜ Lice Prevent Spray για αποτελεσματική πρόληψη κατά των φθειρών.

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε καθημερινά σε βρεγμένα μαλλιά. Κάντε ελαφρύ μασάζ και ξεβγάλετε.

MFLICEX_BNF_7938_HQ_056_XEFONT (1)

mfreeTM Licex Μαλακτική Κρέμα Προστασίας

Μαλακτική κρέμα καθημερινής χρήσης που μαλακώνει, ξεμπερδεύει και προστατεύει

Ολοκληρώστε την περιποίηση των μαλλιών με το Protection Conditioner του mfreeΤΜ Lice. Ξεμπερδεύει αποτελεσματικά ακόμη και τα πολύ μακριά μαλλιά ενώ τα μαλακώνει και τα προστατεύει. Με έλαια λεμονοευκαλύπτου και tea tree που βοηθούν στην αποτροπή της προσκόλλησης των κονίδων στα μαλλιά. Ιδανικό για χρήση κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου. Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών, με ευχάριστο άρωμα περγαμόντο. Συνδυάστε το mfreeΤΜ Lice Protection Conditioner με το mfreeΤΜ Lice Protection Shampoo για καθαρά και υγιή μαλλιά και το mfreeΤΜ Lice Prevent Spray για αποτελεσματική πρόληψη κατά των φθειρών.

Χρήση: Εφαρμόστε καθημερινά σε βρεγμένα μαλλιά. Αφήστε το να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλετε.

Spray Solution-min

mfreeTM Lice Spray Αντιμετώπισης

Εξουδετερώνει ψείρες και κόνιδες από την πρώτη εφαρμογή

Το αντιφθειρικό διάλυμα mfreeΤΜ Lice είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και εξουδετερώνει ψείρες και κόνιδες με φυσικό τρόπο μέσα σε 30 λεπτά, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ο διπλός τρόπος δράσης του, πνίγει τις ψείρες προκαλώντας ασφυξία φράζοντας τις διόδους αέρα ενώ ταυτόχρονα τις αφυδατώνει διαλύοντας τη χιτίνη στο κέλυφος της ψείρας. Χωρίς PARABENS, χημικά παρασιτοκτόνα ή τοξικά βιοκτόνα. Με έλαιο καρύδας και γλυκό άρωμα λουλουδιών, είναι ευχάριστο και απαλό για τα παιδιά.

Η αγωγή με το διάλυμα mfreeΤΜ Lice είναι απόλυτα ασφαλής αφού δεν περιέχει κανένα χημικό και τοξικό βιοκτόνο και δρα με φυσικό-μηχανικό τρόπο, έτσι οι ψείρες δεν μπορούν να αναπτύξουν αντοχές απέναντι στο mfreeΤΜ Lice και μπορείτε να επαναλάβετε την αγωγή με ασφάλεια όσες φορές και αν χρειαστεί.

ΧΡΗΣΗ: Σε στεγνά μαλλιά, ψεκάστε προσεκτικά σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και αφήστε να δράσει για 30 λεπτά. Διαβάστε και ακολουθήστε προσεκτικά τις αναλυτικές οδηγίες χρήσης που βρίσκονται εντός της συσκευασίας.

mfreeTM Lice SET Ολοκληρωμένης αντιφθειρικής αγωγής

Spray αντιμετώπισης μαζί με ειδική χτένα απομάκρυνσης και εξειδικευμένο σαμπουάν

Ολοκληρωμένο σετ αποτελεσματικής αντιφθειρικής αγωγής 3 βημάτων για εύκολη εφαρμογή, άμεση εξάλειψη ψειρών και κονίδων και ταυτόχρονη φροντίδα των μαλλιών.
Βήμα 1 / Εφαρμόστε το mfreeΤΜ Lice Spray Αντιμετώπισης. Το εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιφθειρικό διάλυμα mfreeΤΜ Lice εξουδετερώνει ψείρες και κόνιδες με φυσικό τρόπο, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Ο διπλός αποτελεσματικός τρόπος δράσης του, πνίγει τις ψείρες προκαλώντας ασφυξία φράζοντας τις διόδους αέρα, ενώ ταυτόχρονα τις αφυδατώνει διαλύοντας τη χιτίνη στο κέλυφος της ψείρας. Χωρίς PARABENS, χημικά παρασιτοκτόνα και τοξικά βιοκτόνα. Με έλαιο καρύδας και γλυκό άρωμα λουλουδιών, είναι ευχάριστο και απαλό για τα παιδιά.
Βήμα 2 / Χτενίστε με την ειδική χτένα απομάκρυνσης φθειρών και κονίδων. Η χτένα mfreeΤΜ Lice με μεγάλα μεταλλικά δόντια, είναι ιδανική για την εύκολη και αποτελεσματική απομάκρυνση των φθειρών και κονίδων ακόμη και από μακριά μαλλιά. Με ελάχιστο κενό μεταξύ των δοντιών οι ψείρες και οι κόνιδες δε θα μπορέσουν να ξεφύγουν.
Βήμα 3 / Λουστείτε με το εξειδικευμένο σαμπουάν για τη λιπαρότητα. Το σαμπουάν mfreeΤΜ Lice είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο βαθύ καθαρισμό των μαλλιών από τη λιπαρότητα, μετά από την αντιφθειρική αγωγή. Απομακρύνει τα υπολείμματα ελαίων, ενώ διατηρεί απαλά τα μαλλιά και ταυτόχρονα τα ενυδατώνει χάρη στη δραστική ιδιότητα της Αλόης. Έτσι, τα μαλλιά επανέρχονται άμεσα στη φυσική τους κατάσταση, υγιή και λαμπερά.

Scroll to Top